بازخورد درباره این کالا

سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615 – بهارافشان

Group A Streptococcus Bacterial Strain - Bahar Afshan
0
از 0 رای

0دیدگاه

شناسه محصول: EL-Strain-Bahar Afshan-ATCC19615-001
ویژگی های محصول
+ اطلاعات بیشتر
فروشگاه اینترنتی لوازم آزمایشگاهی ایزی لب
گارانتی 18 ماهه فروشگاه اینترنتی لوازم آزمایشگاهی ایزی لب
ضمانت اصالت کالا
موجود در انبار
  • ارسال توسط فروشگاه اینترنتی لوازم آزمایشگاهی ایزی لب
640,000 تومان
بروزرسانی قیمت: 14 اسفند 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

محصولات مشابه

نقد و بررسی

سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615 – بهارافشان

 

مقدمه

نام علمی: Streptococcus pyogenes

گروه لانزفیلد: گروه A (GAS؛ Group A Streptococcus)

خانواده: Streptococcaceae

استرپتوکوک گروه A، گرم مثبت، بی‌هوازی اختیاری و کوکسی‌شکل است که به صورت زنجیره‌های کوتاه دیده می‌شود. این ارگانیسم به علت همولیز بتا روی محیط آگار خون شناخته می‌شود؛ یعنی توانایی لیز کامل سلول‌های قرمز خون را دارد. این ویژگی آن را از گونه‌های دیگر استرپتوکوک متمایز می‌کند. عامل بیماری‌هایی مانند فارنژیت (گلودرد چرکی)، تب مخملک، عفونت‌های پوستی (مانند زرد زخم)، و بیماری‌های شدیدتر نظیر تب روماتیسمی و نکروزان فاشئیت می‌باشد.

 

خصوصیات بیوشیمیایی:

استرپتوکوک پیوژن کاتالاز منفی است (بررسی کاتالاز برای تمایز بین استرپتوکوک‌ها و استافیلوکوک‌ها استفاده می‌شود).

آزمایش حساسیت به باسیتراسین مثبت است، که می‌توان از آن برای افتراق این گونه از سایر استرپتوکوک‌ها مانند گروه B استفاده کرد.

 

برخی از خصوصیات دیگر:

تخمیر قندهایی مانند گلوکز و مالتوز با تولید اسید

تست هیپورات هیدرولیز منفی

حساسیت بالا به انواع پنی‌سیلین

خصوصیات سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615

سوش S. pyogenes ATCC 19615 یک سویه استاندارد و کاملاً تعیین توالی ژنومی شده است که در بسیاری از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی به عنوان مرجع استفاده می‌شود. این سویه به دلیل به دلیل خواص بیماری‌زایی شامل تولید سموم و فاکتورهای چسبندگی شناخته می شود.

 

فاکتورهای ویرولانس (بیماری‌زایی):

پروتئین M: کمک به جلوگیری از فاگوسیتوز توسط سیستم ایمنی.

استرپتولیزین O و استرپتولیزین S: آنزیم‌های تخریب‌کننده سلول‌های قرمز خون.

سموم پیروژنیک استرپتوکوکی (SPE): مسئول ایجاد بیماری‌هایی مانند شوک سمی.

 

اهمیت بالینی:
این سویه برای درک بهتر مکانیزم‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی و عوامل ویرولانس در استرپتوکوک گروه A استفاده می‌شود. همچنین به دلیل ویژگی‌های کاملاً مستند، در توسعه ابزارهای تشخیصی و واکسن‌ها کاربرد دارد.

کاربرد سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615

تحقیقات بیماری‌زایی:

این سوش برای مطالعه‌ی عوامل بیماری‌زایی و ارتباط آن‌ها با آسیب‌های میزبان (مانند هجوم به سلول‌های اپیتلیال) و بررسی نقش سموم تولیدشده توسط S. pyogenes در ایجاد بیماری‌های شدید مانند نکروز فاشئیت یا شوک سمی مورد استفاده قرار می گیرد.

توسعه‌ی واکسن‌ها:

سوش ATCC 19615 اغلب در پروژه‌های تحقیقاتی برای توسعه واکسن‌های موثر جهت پیشگیری از عفونت‌های گروه A به کار می‌رود.

تست حساسیت به آنتی‌بیوتیک‌ها:
این سوش در بررسی حساسیت به درمان‌های مختلف ضدباکتریایی استفاده می‌شود.

 

کاربرد سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615 در کنترل کیفی میکروب‌شناسی

الف. استفاده برای محیط‌های کشت:

این سوش در کنترل کیفی رسانه‌های مختلف میکروبیولوژی استفاده می‌شود؛ به ویژه:

Blood Agar: برای مشاهده نوع همولیز بتا.

Tryptic Soy Broth (TSB) برای کشت غنی.

Todd Hewitt Broth (THB): برای رشد سریع باکتری.

استفاده در تست‌های حساسیت آنتی‌بیوتیکی:

آنتی‌بیوتیک‌های رایج مورد بررسی با استفاده از این سوش شامل:

پنی‌سیلین‌ها: از جمله پنی‌سیلین G، که درمان استاندارد عفونت‌های GAS محسوب می‌شود.

ماکرولیدها: مانند اریترومایسین.

لینکوزامیدها: شامل کلیندامایسین.

وانکومایسین: برای عفونت‌های شدید و مقاوم.

کاربرد در صنایع مختلف

این سوش به عنوان یک ارگانیسم کارآمد در کنترل کیفیت برای آزمایش‌های بالینی و صنعتی (مانند تولید واکسن و مواد ضدعفونی‌کننده) استفاده می‌شود.

نتیجه‌گیری

سوش استاندارد ATCC 19615 از Streptococcus pyogenes یک ابزار ارزشمند در تحقیقات علوم پزشکی و کنترل کیفی بالینی است. این سویه به دلیل ویژگی‌های بیولوژیکی تعریف‌شده، نقش مهمی در مطالعه بیماری‌زایی، توسعه تست‌های تشخیصی، واکسن‌ها و ارزیابی حساسیت آنتی‌بیوتیکی دارد. با توجه به تهدیداتی مانند عفونت‌های شدید و مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی، استفاده از این سویه به دانشمندان در شناسایی و مقابله موثر با عفونت‌های استرپتوکوکی گروه A کمک می‌کند.

 

 

توضیحات تکمیلی

سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615 – بهارافشان
مشخصات عمومی
کشور سازنده

ایران

تأییدیه ها

کاربرد

آزمایشگاه تحقیقاتی, آزمایشگاه تشخیص طبی, آزمایشگاه غذا و دارو

دپارتمان

میکروبشناسی

پانل تشخیصی

پانل بیماری های عفونی

امتیاز کاربران به:

سوش استاندارد استرپتوکوک گروه A با ATCC 19615 – بهارافشان (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش